پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

تمدید مجدد معافیت تحریمی عراق برای واردات انرژی از ایران

تمدید مجدد معافیت تحریمی عراق برای واردات انرژی از ایران یک مقام وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که این کشور معافیت تحریمی ۱۲۰ روزه دیگری به عراق برای واردات انرژی از ایران داده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۲ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 29
کد خبر: ۱۲۷۶۴۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه العربیه، یک مقام وزارت امور خارجه آمریکا روز دوشنبه گفت که دولت این کشور معافیت‌های تحریمی عراق را برای واردات انرژی از ایران به مدت ۱۲۰ روز دیگر تمدید کرده است.
این مقام آمریکایی به العربیه انگلیسی گفت: این معافیت تضمین می‌کند که عراق نیازهای کوتاه‌مدتش در زمینه انرژی را برطرف کند و در عین حال امکان این را ایجاد می‌کند که اقداماتی در راستای کاهش وابستگی‌اش به واردات انرژی را کاهش دهد.
واشنگتن از زمان اعلام تحریم‌ها بر ایران،  اغلب، این معافیت‌ها را برای عراق در نظر گرفته است. اگرچه دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا بازه زمانی این معافیت‌ها را به منظور اعمال فشار بر بغداد در زمینه کاهش مصرف انرژی ایران، کوتاه‌تر کرد.
دولت بایدن اولین معافیت صد و بیست روزه را در مارس گذشته و بعد دوباره در آگوست اعمال کرد.
ند پرایس، سخنگوی‌ وزارت امور خارجه آمریکا در این باره در آگوست گفته بود: ما بر این عقیده‌ایم که دولت عراق در مدت ۱۲۰ روز می‌تواند اقدامات هدفمندی جهت ارتقای خودکفایی در زمینه انرژی و کاهش وابستگی‌اش به انرژی گران ایران انجام دهد.
اما عراق تا کنون نتوانسته است بدون واردات انرژی ایران به سر ببرد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار